luni, 31 decembrie 2012

Privind in 2012

Putin mai e si vom sari in anul 2013, cam asa:
Ma gandesc la ce a insemnat anul ce se incheie in viata Raisei si a noastra si dupa modelul listei de sfarsit de an de pe Blogul Piticul, am sa astern si eu, scriptic si imagistic micile dar deosebit de importantele realizari ale Raisei.
1.Cea mai mare bucurie din anul 2012:
Balul Raisei. Poate pentru ca e proaspat petrecut dar a fost o bucurie cu tot ceea ce a insemnat el, rochita Raisei primita cadou de la Calin, prieteni care au fost alaturi de noi, unii prezenti la bal, altii prezenti in inima noastra, copiii de la Liceul de Arte "Ionel Perlea" din Slobozia si programul lor artistic pentru Raisa, picturile lor deosebite si frumoasele doamne ce au organizat evenimentul.
2. Un moment de neuitat: 
Pentru mine si Marius, de neuitat sunt clipele in care Raisa se autodepaseste. In ultima perioada, de neuitat sunt diminetile, cand Raisa odihnita fiind, reuseste sa isi mentina cateva minute echilibrul in sezut, sunt momentele in care reuseste sa se tarasca 5 cm, sunt secundele cand ne spune singura consoana pe care o poate rosti : "g" si apoi minutele in care ii insiruim toate cuvintele care incep cu litera "g". 
3. O dorinta implinita:
Sa nu ne pierdem unii pe altii si sa castigam dragoste, pace, intelegere, veselie, zambetele si chiotele Raisei.
4. Un vis ( inca ) neimplinit:
5. O tristete: 
Anul 2012 este cel in care Raisa ar fi trebuit sa inceapa gradinita. Intr-o alta tara ar fi fost probabil integrata intr-un sistem de invatamant. Pe de alta parte, intr-o alta ta, nu s-ar fi intamplat erorile de la nasterea ei...
Totusi, Raisa este un copil care se bucura de copii.

6. Un regret:
Ca nu am putut fi intotdeauna alaturi de persoanele pe care le iubim in momentele frumoase sau triste din viata lor. Ca nu am privit-o in rochie de mireasa pe prietena mea, Marguta, ca nu stiu cum sa fiu alaturi de un prieten drag in clipele lui grele. Sunt, da, multe regrete si mi se cerea doar unul...
7. Cea mai mare realizare din anul 2012:
Aceasta realizare este a celor ce ne-au oferit suport moral si financiar. Este aceea ca Raisa a putut beneficia de multe terapii necesare: un implant cu celule stem in Mexic, 2 sesiuni de recuperare in Ucraina, iar din octombrie am inceput terapia ABR in Macedonia si ne-am inscris in programul de recuperare NACD al lui Bob Doman. Va multumim voua pentru ca nu ne lasati fara speranta!
8. Un om pe care l-ai cunoscut si care te-a inspirat:
Aici as vrea sa mentionez o categorie de oameni, parintii copiilor cu nevoi speciale. Pe ei nu i-as fi cunoscut niciodata fara Raisa si fara ei nu as fi stiut sa iubesc lalelele acoperite-n ceata.
9. Un loc pe care l-ai descoperit si te-a fermecat:
Lacul Ohrid din Macedonia mi-a parut ireal de frumos si am descris emotiile traite in LumeaMare, aici: Visul pelerinului in Ohrid, Macedonia.
10. Un prieten drag care ti-a fost aproape:
Aici nu pot mentiona un singur prieten pentru ca ne-au fost aproape foarte multi. Mamicile mele dragi de dovlecei, Gabi, Aurelia, Adela, Diana, Ramona, Mada, Tatiana, nasii nostri, Piticul ( desi nu ne-am vazut niciodata ), Mishu Crocodilu in aventurile lui grizonate si o prietena draga care mi-a fost aproape dintotdeauna, Lucretia.
11. Un cuvant care descrie cel mai bine anul 2012 pentru tine:
Trisez putin si inlocuiesc cuvantul cu un verset biblic:
12. O amintire din acest an pe care o vei pastra mereu in gand:
Implantul cu celule stem al Raisei si frumoasele amintiri din San Diego.

La Multi Ani !

0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!