sâmbătă, 8 decembrie 2012

Copiii picteaza

Impreuna pentru zambetul Raisei

Copilaria, acel colt de viata scaldat in sensibilitate si inocenta. Acolo, in acel colt se invata sentimente si emotii care urmaresc omul pe tot drumul lui. Si cata bucurie traim aceste zile cand stim ca elevii de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia isi dezvolta creativitatea si isi astern pe planse albe imaginatia lor, o transforma in tablouri ce vor fi scoase la licitatie pentru a sprijini financiar terapiile Raisei. Cum sa nu mute muntii din loc credinta si munca lor? Atat lor, cat si doamnei profesoare Simona Buzoianu, le multumim!






Nu-i asa ca va plac si voua rodul acestor degete tinere? Asa-i ca le-ati admira intr-o expozitie de pictura si ca ati decora un perete al casei cu acest simbol al copilariei si solidaritatii?
Raisa va invita la Balul Caritabil 
organizat de Asociatia "E Pluribus Unum" ce va avea loc  joi, 20.12.2012, orele 18.00, la Restaurantul Select din Slobozia
Am spus de multe ori cum greutatile devin mai usoare cand iti stau prieteni alaturi. 

"Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. " ( Proverbe 17:17 )

Multumim prietenelor noastre Gabi si Aurelia, celor implicati in organizarea acestui eveniment, elevilor si profesorilor Liceului de Arte si celor ce vor fi alaturi de Raisa in seara primului ei Bal!
Cu emotie,
Cati


0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!