sâmbătă, 1 decembrie 2012

De Craciun daruieste bucurie! - O campanie din suflet

Pentru toate eforturile depuse si timpul dedicat acestei campanii, ii multumim Ralucai din spatele Blogului Piticul si prietenilor ei cu suflet mare care daruiesc bucurie!

"Alege sa fii Mos Craciun pentru un copilas! Ofera-le cel mai frumos dar: sprijinul tau!

In cadrul campaniei care se desfasoara pana pe 20 decembrie se pot face donatii in conturile Raisei sau a celorlalti copilasi minunati ale caror povesti le gasiti pe Blog Piticul.
Suntem tare bucurosi ca prin aceasta campanie Raisei i-au fost daruiti 1000 lei si 30 euro care ne ajuta sa acoperim costurile programului de recuperare NACD pentru aceasta luna.

"Cautam spiridusi ai lui Mos Craciun! Invata-l pe micutul tau sa daruiasca!"


Daca ati facut o donatie in cadrul campaniei, transmiteti prin e-mail la  copilasi_piticul@yahoo.com o poza cu micutul vostru si cateva cuvinte despre fapta buna pe care ati facut-o impreuna cu cel mic. Gestul vostru va fi rasplatit cu o diploma de spiridus personalizata pentru cel mic. Si Mosul sa aiba cat mai multi spiridusi!

"Un dar perfect pentru viitorii parinti  si un prilej de a face o fapta buna"


Cu sprijinul doamnei Ioana Vartosu, un pachet "Viitori parinti" va fi vandut in scop umanitar pentru Raisa. Detalii complete despre continutul lui puteti afla aici.
Daca doriti sa cumparati un pachet pentru voi sau pentru cineva drag, va invit sa achitati pretul lui, 100 lei, direct in contul Raisei. Dupa plata, va rog sa-mi transmiteti detaliile pentru livrare (numele destinatarului si adresa completa). 

"Primeste farmecul Craciunului in suflet si daruieste bucuria din inima"



0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!