sâmbătă, 9 februarie 2013

2% - Mare Ajutor

Foto: Cristian Shuca
In urma cu 3 ani am inceput un maraton.
Raisa supravietuise nasterii, convulsiilor si comei medicamentoase, era in viata dar toate astea i-au afectat grav dezvoltarea neuromotorie. Atunci am inceput terapiile pentru recuperarea Raisei si maratonul de strangere de fonduri pentru a sustine financiar aceste terapii.
Cei 2% din impozitul pe venitul anului 2011 pe care i-ati directionat pentru Raisa in contul Asociatiei "E Pluribus Unum" inseamna 35 000 lei. Cu aceasta suma speram sa sustinem financiar cele doua programe de terapie zilnica in care Raisa este inscrisa si sa facem terapia oxigenarii hiperbare, hipoterapie si hidroterapie.
Daca doriti sa directionati cei 2% din impozitul pe venit din 2012 pentru sustinerea terapiilor Raisei, puteti descarca acest formular 230:
 In format pdf poate fi descarcat de aici: http://www.mediafire.com/view/?419rrmbfkec0ih7 . Este completat cu datele contului Raisei. Persoana care doreste sa redirectioneze suma, trebuie sa completeze prima rubrica ce contine datele de identificare si sa semneze cererea, care se depune personal sau prin scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice de la locul de domiciliu.
Pentru toate eforturile pe care le-ati depus in sprijinul Raisei, pentru donatiile facute, pentru rugaciunile rostite, pentru gandurile si incurajarile pe care ni le-ati trimis, pentru dragostea lui Dumnezeu pe care am simtit-o prin voi, va multumim!
Noi doi si o minune
Foto: Cristian Shuca
  

0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!