joi, 3 mai 2012

Primul set de maselute pleaca in voiaj

   Si asta pentru ca in sfarsit a aparut al doilea coltisor de la cea de-a patra maseluta. Deci se cheama ca avem un set.
   Datorita afectiunilor, dintisorii Raisei vin mai greu sau mai tarziu. Iar multi din cei victoriosi s-au oprit la jumatatea dimensiunii sau sunt mai nehotarati cum le spunem noi in gluma. Asta nu o impiedica pe Raisa sa ne ofere cel mai frumos zambet din buchetul ei de fericire!


    In perioada sederii noastre la Constanta, Raisa a facut hidroterapie (sau kinetoterapie in piscina)...

 
... si s-a imprietenit cu Boge, unul din cei mai buni kinetoterapeuti pe care i-am intalnit si cu care Raisa a cooperat uimitor de frumos!
Joi, 26 aprilie, am participat alaturi de membrii si o parte din sustinatorii Asociatiei Copii Suflete Sperante la evenimentul caritabil "Din suflet pentru suflete" dedicat constructiei centrului de recuperare modern pentru cei peste 50.000 de copii cu dizabilitati grave din Romania.









   Si spuneam ca plecam in voiaj. Pe 7 mai, Raisa incepe prima sesiune de recuperare in Sistemul Intensiv de Reabilitare Neurologica din Truskavets, Ucraina.
   Multumim celor care au facut posibila aceasta programare si care ne sustin moral si financiar pentru a continua recuperarea neuro-motorie a Raisei. Am adaugat pe blog factura pe care o vom achita saptamana viitoare si am actualizat situatia financiara.
   Pana la urmatorul set de maselute zglobii, va dorim zile luminate!

0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!