miercuri, 6 aprilie 2011

Multumiri din suflet

      
Incep prin a va multumi tuturor! Pentru toate donatiile oferite, pentru faptul ca din putinul vostru, ne-ati oferit o mana de ajutor, pentru ca v-ati gandit la Raisa si ne-ati daruit din speranta voastra!

Mai avem atat de putin si reusim strangerea sumei necesare primului transplant. Inca nu avem o programare facuta dar inca asteptam sa ni se comunice ziua in care va fi facut. Voi posta asta de indata ce voi afla.

In paralel incercam sa ne programam si la clinica Kinderzentrum din Munchen unde vom sta 5 zile timp in care Raisa va fi examinata de un medic neurolog pediatru si va face terapie vojta. Tot aici ne vor invata cateva exercitii pe care I le voi face eu acasa. Speram ca va fi bine. Terapia de aici ne costa 1500-2000 euro dar am speranta ca Dumnezeu ne va ajuta si ne indreapta pasii catre vindecare.

Pe 25 aprilie vom pleca la Centrul de recuperare copii 1 Mai Oradea unde vom sta internate 3 saptamani.Sper ca va fi bine si ca terapiile care se fac aici o vor ajuta!

Mami, tati si Raisa va multumesc pentru toate gandurile bune!

1 comentarii::

Cu Dumnezeu inainte sa mergeti si toate se vor rezolva!!! Continuati sa luptati pe toate fronturile!! Multa sanatate si sa auzim de bine

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!