sâmbătă, 7 mai 2011

Noutati

Bună!

Vă scriu cu drag din Centrul de recuperare pentru copii 1 Mai! Suntem aici de 2 săptămâni şi vom mai sta 7 zile. Acomodarea din primele zile a fost dificilă mai ales că Raisa are o perioada de erupţie dentară şi o agitaţie care nu ne da pace mai ales seara când vine vorba de nani.

Programul terapiilor de aici este incarcat în prima parte a zilei iar Raisa munceşte şi este muncita mult la gimnastică iar eu o văd fetiţă ambiţioasă căci îşi doreşte să poată face anumite mişcări, lucru care îmi da alinare şi speranţa. Este incantata de bazin, unde se relaxează iar mami o învaţă să înoate voiniceste:-) Abia aştept să ajungem acasă să vă arăt poze frumoase.

Vă mulţumim din inima tuturor celor ce vă gândiţi la trandafirasul meu şi ne daţi putere prin asta. Noi vă dorim multă sănătate si linişte în suflet!

3 comentarii::

Multumim de vesti, pup cu drag micuta noastra luptatoare!
Ma bucur ca faceti progrese si ca s-a acomodat cu programul incarcat, dar mi-e dor sa vii acasa, sa vorbim mai des si mai mult. Sunt sigura ca nu ti-e usor, dar tu faci totul sa para usor, din dragostea imensa pentru copila ta.
Sper din tot sufletul ca tot ce urmeaza sa faceti impreuna sa duca spre insanatosirea Raisei.
Va pup cu drag pe amandoua!

multă putere: credinţă şi înţelepciune, vă doresc!

Ma bucur foarte mult ca micuta Raisa se va face bine!Multumim lui Dumnezeu ca acest ingeras va trai impreuna cu noi si se va bucura de dragostea parintilor si a tuturor celor care o iubesc.Va doresc mult noroc si sa o vedem pe Raisa mare si sanatoasa.

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!