marți, 28 iunie 2011

Din nou acasa

Va salut cu drag!

De cateva zile am revenit acasa de la centrul de recuperare 1 Mai. Raisa a fost fetita harnica si a muncit mult si ne-a facut surprize frumoase. Am vazut-o rostogolindu-se singurica de doua ori, ceea ce pentru mine a fost un miracol! Acum asteptam, stimulam, muncim, speram si ne rugam sa devina obisnuinta rostogolirea in joaca ei. In fundic sta turceste si mandra ceva mai mult ca inainte. Desi nu avem voie caci s-a format o usoara scolioza pe partea dreapta din cauza muschilor moi si avem nevoie de multa gimnastica pentru corectarea pozitiei. Dar e placerea ei si priveste mandra in jur pana oboseste.

Am adaugat poze din perioada de spitalizare in album.

Clinica Xcell Center, la care asteptam programarea pentru transplantul de celule stem are activitatea suspendata si ni s-a comunicat ca din august vor reincepe tratamentele. Noi asteptam si ne rugam sa putem face interventia cu celule stem.
Va multumim din nou pentru tot ajutorul vostru, pentru toate gandurile frumoase si rugaciunile voastre, caci ele ne-au dat putere sa privim zambind inainte si sa adunam curaj din toata neputinta noastra!

1 comentarii::

Bine ati revenit!
Ma bucur mult de tot sa aud de progresele voastre! Mi-au dat lacrimile cand mi-ai povestit ca s-a rostogolit micuta, Dumnezeu sa o ajute mereu, in pasii ei micuti, spre bucuria tuturor.
Ma gandesc adesea la voi, n-as vrea sa credeti ca v-am uitat. Imi este ciuda ca timpul zboara si nu apucam sa fim mai aproape, sa spunem, sa facem, mai mult si mai frumos..
Dar sper ca stiti cat imi sunteti de dragi si ca ma rog pentru sanatatea Raisei, din tot sufletul !
Va pup cu mult drag, sa auzim numai de bine!

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!