miercuri, 17 august 2011

MultumiriRaisa, mami si tati va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru ajutorul oferit! Pentru speranta, pentru zambetele noastre, pentru ca ne-ati apropiat de Dumnezeu, pentru ca ne-ati aratat ca nu ducem singuri povara, pentru ca ati facut-o usoara, pentru ca sunteti ingerii nostri!


Asa cum banuiam ca se va intampla, Centrul XCell Center din Germania nu a fost redeschis. Nici macar site-ul nu mai este functional :  http://www.xcell-center.com/
Am corespondat cu mai multe clinici de acest gen din America si din Mexic si ne-am hotarat sa incercam transplantul cu celule stem la BioRegenesis Institute din Las Vegas. Acesta este site-ul lor: http://bioregenesisinstitute.com/

Ei au in prezent un program de cercetare si studiu cu celule stem in mai multe afectiuni printre care este inclusa si paralizia cerebrala. Transplantul in sine este asemanator cu cel din Germania (se folosesc celule prelevate de la pacient)dar este lipsit de riscuri cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de anestezie.Am aplicat pentru programul lor, ne-au acceptat si urmeaza ca Raisa sa ia o perioada de 6-8 luni un supliment natural care are calitatea de a inmulti numarul de celule stem din sangele periferic. Tratamentul cu celule stem costa aproximativ 5500 USD plus cheltuielile de transport si cazareP. In ziua de 15.07 am trimis prin PayPal 170 USD catre aceasta clinica, achitand astfel transportul si contravaloarea suplimentului care a sosit pe 04.08 si sunt foarte multumita pana acum de rezultatele pe care le ofera. Cautand pe internet, am gasit acest produs si aici: 
http://www.seachangeforlife.com/BioRegenesis_s/35.htm
   
Sper sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu rezultate bune in urma acestui tratament si sa reusim sa facem si noi transplantul cu celule stem.0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!