luni, 5 martie 2012

Un tricou, o cladire si 50.000 de sperante


Sambata, 3 martie, alaturi de 50 de oameni minunati, reporteri, medici, parinti, copii mai mici si mai mari, kinetoterapeuti, prieteni dragi cu totii, am participat la startul campaniei 50.000 de sperante prin care Asociatia Copii Suflete Sperante isi propune sa stranga fondurile necesare constructiei unui centru de recuperare modern pentru toti copiii cu deficiente neuro motorii din tara noastra.

Ne-am dori ca viitorul centru sa fie construit in Constanta, sa aduca sub acelasi acoperis cele mai noi metode de tratament din lume si, pe langa echipamentele moderne atat de necesare recuperarii, sa fie luminat de dragostea celor mai buni medici si specialisti in reabilitarea copiilor.
Fiecare donaţie de 99 lei vine cu un tricou unic, un simbol al faptului că fiecare dintre noi multiplicat cu 50.000 (acesta este numarul copiilor cu dizabilitati din tara noastra) putem realiza ceva uimitor.



Pentru fetita mea draga, Raisa, voi ati realizat ceva uimitor si ne-ati oferita sansa unui tratament costisitor dincolo de granitele tarii. Mi-as dori sa nu mai fie nevoie sa trecem aceste granite pentru a beneficia de cele mai bune tratamente ci sa le avem in tara noastra si cel mai important, sa nu mai implice costuri uriase si nevoia de a apela la cei din jur!

Pentru implicarea voastra, va multumeste sustinatorul cu numarul 9 si cu siguranta va multumesc si restul de 49.999 de copii cu dizabilitati din tara!


Cateva imagini din timpul lansarii campaniei, mai jos cu multumiri celor care au participat si prietenelor mele dragi Uca si Lali care au fost alaturi de noi!








2 comentarii::

Bravo Cati! Si chapeau Uka si Lali! Intru si eu pe site-ul asociatiei ca vreau un tricou neaparat!
Va tin pumnii sa realizati tot ceea ce v-ati propus.
Iar tie Cati...Dumnezeu sa iti ajute in toate pentru sufletul mare pe care il ai! Pupici frumoasei Raisa!

Multumim Cecilia! Doamne ajuta!
Sa vedem cum facem poate iti trimit personal tricoul(o onoare pentru mine)
Si noi va pupam!

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!