marți, 9 aprilie 2013

Dragostea este tot ce avem


Redau articolul de pe site-ul Asociatiei Copii Suflete Sperante si  impreuna cu Raisa, va invit sa va alaturati Campaniei "Iepuras cu Suflet"!

"Un articol despre Suflet si Lumina...de Pasti pentru copiii orfani cu dizabilitati

Se stie ca orice campanie umanitara are o fotografie cu persoanele care au nevoie de ajutor. Aceasta este o campanie fara fotografii.
Noi ne dorim sa venim in sprijinul unei categorii de copii pentru care soarta a fost de trei ori cruda: sunt orfani, au dizabilitati si au cele mai reduse sanse sa fie adoptati.
Cred ca aceasta descriere face cat o suta de fotografii, dar celui ce nu isi poate contura imginea unui astfel de copil, ii cer sa caute pe internet. Iar in sufletul lui, sa caute lumina pe care i-a dat-o Dumnezeu.
Va scrie mama unei fetite cu varsta de trei ani si jumatate, Raisa. Raisa poarta povara unui sever handicap neuromotor, dar are parte de atentia familiei zi de zi, este iubita si de sarbatori primeste intotdeauna multe cadouri. Acum, Raisa, Calin si Alex isi scot jucariile la licitatie pentru fratiorii si surioarele din Complexul de servicii comunitare “Cristina” din Constanţa şi Complexul de servicii pentru copilul cu handicap neuropsihic „Karina , Maria si Vladut ” din Slobozia. In total 123 de copii.
Cum puteti participa la Campania Iepuras cu suflet?
  • Cu orice donatie in urmatorul cont RO25 RZBR 0000 0600 1448 4856 – lei
Titular cont: Asociaţia Copii Suflete Speranţe

Banca: Raiffeisen Bank, Agenţia Farul, Constanta
sau prin paypal info@copiisuflete.ro , specificand "Donaţie pentru campania Iepuraş cu suflet".

  • In cadrul evenimentului creat pe Facebook: puteti cumpara sau oferi spre vanzare diverse obiecte
  • Anunţaţi-vă toţi prietenii şi invitaţi-i să se alăture “Iepuraşului cu suflet”, pentru că acestor 123 de copii să le fie mai bine anul acesta de Paşte!
  • Persoanele fizice sau juridice pot oferi donatii constand direct in produse alimentare sau de igiena pe baza unui contract de sponsorizare incheiat cu Asociatia Copii Suflete Sperante.

Cu banii adunaţi vom cumpăra scutece de unică folosinţă, alte produse de igienă, dar şi alimente si alte lucruri de care copiii au nevoie. 
Poate ca nu toti avem COPII, dar, cu siguranta exista SUFLETE si SPERANTE in fiecare dintre noi !
Va multumim ca ne sunteti alaturi, impreuna putem face multe lucruri minunate !"


Despre implicarea statului in viata si bunastarea acestor copii, nu vreau sa comentez, dar vreau sa ne gandim la implicarea de care suntem capabili fiecare dintre noi!0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!