sâmbătă, 30 iunie 2012

Dar din dar...poftiti la noi in bazar!

De astazi intr-o luna ar trebui sa incepem a doua sesiune de recuperare intensiva la Clinica Internationala din Ucraina. Programarea este pe data de 30 iulie si ne dorim mult sa o putem respecta. Multumim celor ce ne-au donat banuti in ultimele zile si ne-au ajutat sa micsoram suma de bani necesara pentru achitarea sesiunii de recuperare!
Prietenele Raisei ne-au trimis hainute frumoase si alte lucruri pe care sa le punem la vanzare in Bazarul pentru Raisa. Le multumim pentru asa gesturi frumoase si as vrea sa va prezint cateva dintre ele in speranta ca le veti gasi placute si utile pentru a le achizitiona.
 Papusa Maia. Noua, in cutie sigilata. Detalii
 Tricou pentru fetite de 7 ani. Nou. Detalii
 Set manichiura/pedichiura. Electric. Nou. Detalii
Pantofi nr. 39 Detalii
 Set camasa si vesta pentru fetite. Detalii

Si mai avem inca alte 200 de produse pentru toate varstele pe care le vindem pentru a strange banutii necesari terapiilor Raisei.
Daca va este pe plac vreunul din ele, va puteti inregistra pe Bazarul DespreCopii pentru ca astfel sa puteti inscrie oferta pe pagina produsului dorit. Acesta este regulamentul dupa care functioneaza bazarul umanitar. 
Daca intampinati probleme sau aveti nelamuriri, sunt bucuroasa sa va raspund la adresa de mail/messenger stroe_ecaterina@yahoo.com 
Tati, mami si Raisa va multumesc anticipat!

0 comentarii::

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!