miercuri, 8 februarie 2012

Usi deschise


Astazi blogul "Pentru Raisa" implineste un an.

Pentru Raisa inseamna foarte mult pentru mine, el reprezinta bunatatea lui Dumnezeu ce mi s-a aratat prin oameni. El reprezinta efortul unui grup de mamici vesele si nelinistite care in dragostea lor au creat acest blog. Si Dumnezeu le-a binecuvantat munca pentru ca Raisa a ajuns in inimile atator oameni care ne-au sprijinit sperantele.

Astazi vreau sa va impartasesc o veste mare, sa va spun ca in contul Asociatiei E Pluribus Unum s-a strans suma de 70.000 lei, bani care provin din donatia a 2 % din impozitul pe venit din anul 2010. Acest lucru se datoreaza voua, celor care ne-ati ajutat sa strangem atat de multe formulare anul trecut. Nu pot exprima in cuvinte cat de mare este multumirea mea! In sfarsit avem suficient bani sa putem face transplantul cu celule stem, de acum visul nostru de a o vedea pe Raisa un copil sanatos nu se mai loveste de bariera banilor. Intentionam ca banutii care vor ramane dupa intoarcerea din Mexic, impreuna cu ce vom mai reusi sa strangem, sa ii folosim pentru o sesiune de recuperare la Truskavets, in Ucraina.

Fara sa stiu ca in contul asociatiei au intrat suficienti bani pentru interventie, am solicitat ajutorul vostru de a completa suma necesara, ajutor pentru care va multumesc din suflet. Acum am bucuria sa directionez din acesti bani catre alti copii care au la fel de multa nevoie de ei. Banutii s-au indreptat catre:

Ionut Constantin care in aprilie este si el programat pentru un transplant cu celule stem.(detalii)

Marius, Micul Print care are nevoie urgenta de investigatii amanuntite la stomacel intr-o clinica din afara tarii. (detalii)

Florina Emilia o minune de copil ce are nevoie de costisitoarea terapie ABA. (detalii)
Asociatia Copii Suflete Sperante pentru a sprijini constructia unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din tara (100 euro prin Paypal).

Doamne ajuta!
Acum asteptam de la clinica din Mexic o confirmare scrisa pentru programare pe care o voi atasa pe blog cat mai curand sper.

Va transmitem toata dragostea si multumirea noastra!

                                         Raisa, mami si tati                 


3 comentarii::

Cati, multumesc din suflet pentru ca te-ai gandit si la Ema , multa sanatate si recuperare cat mai rapida. Va pup cu drag
Mari, mami de Emna

Cati nu am cuvinte care sa exprime stima si respectul meu pentru tine. Felicitari si Ukai pt ceea ce a facut cu blogul. Va doresc tot binele din lume.

Dragelor, va multumesc si va imbratisez!
Zilele astea sunt cu emotii...marti suntem programati la ambasada SUA pentru interviu si sper sa obtinem vizele.
Numai bine va doresc si eu!

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!