miercuri, 4 noiembrie 2015

DREPTATE!

Zilele acestea in Romania se striga DREPTATE! Noi strigam asta de 6 ani, de la nasterea Raisei. O facem de fiecare data cu convingerea ca odata cu dreptatea s-ar si schimba CEVA in spitalul unde s-a petrecut necazul nostru, CINEVA ar invata din greseli, FIECARE din cei vinovati vor fi trasi la raspundere penala si civila asa cum este firesc si ORICINE are calitatea de procuror in dosarul penal pe rol , apara drepturile si interesele legitime ale Raisei asa cum prevad atributiile sale. Si nu, NU vom renunta sa consideram ca asa e normal sa fie, cu toata insistenta celor implicati in cauza si a procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti de a se balaci in mocirla tergiversarilor, a traficului de influenta si a metodelor ordinare de a scapa de dosar prin metoda "prescriptia raspunderii penale".

Va vom striga numele si pe lumea cealalta!

Dar pana atunci vi-l strigam pe lumea asta! Ne-am saturat sa inghitim tot praful abuzului pe care procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in frunte cu seful lor, CRISTIAN MIHAI BAN il fac pentru a scoate cu basma curata pe medicul neonatolog Dumitru Gabriela. Ca esti sotie de procuror si ai relatii de cumetrie prin parchet nu te ridica mai presus de lege!
De 1  Decembrie ne luam copilul in carucior cu toate bolile si suferintele pe care i le-ati dat, va scriem numele pe pancarte si protestam in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, scriem despre voi si trimitem in toata presa Europei pana cand se va sesiza cineva din Romania si va sanctiona abuzul vostru!
Procurorul Pantilie Nicoleta a cercetat 2 ani dosarul din care 6 luni fara niciun act intocmit.  Procurorul Viviana Ciuca, a facut tot ce a putut ea mai bine sa o scoata "curata" pe Dumitru Gabriela ba chiar a gasit potrivit sa ne audieze in prezenta colegului ei, procurorul Dumitru Teodor-sotul lui Dumitru Gabriela pentru ca la final sa claseze cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si sa dispuna neinceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de neglijenta in serviciu.
Ca urmare a plangerii noastre impotriva acestei solutii, instanta de judecata desfiinteaza ordonanta lui Viviana Ciuca si retrimite cauza la PCAB pentru a pune in miscare actiunea penala pentru infractiunile mai sus precizate, fata de Dumitru Gabriela.
Inapoi la PCAB, cauza este clasata din nou de procurorul Nicolici Simona:

Nerespectarea dispozitiei instantei de judecata de a pune in miscare actiunea penala si de a completa urmarirea penala fata de Dumitru Gabriela este NELEGALA si ABUZIVA! Domnilor procurori care v-ati pus parafa pe aceasta ordonanta, sa raspundeti pentru nedreptatea si bataia de joc pe care o aduceti copilului RAISA!
Rugam din suflet adevaratii jurnalisti din Romania sa se implice si de aceasta data in mediatizarea cazului!
CORUPTIA UCIDE! TACEREA UCIDE!
Noi inca mai avem glas sa strigam DREPTATE!

5 comentarii::

Niste oameni de aur, Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Bravo, va admir pentru faptul ca luptati pentru copii, nu va lasati !

Dumnezeu sa va ajute si in 2019, nu va uitam!

Mi-ar placea sa mai aud vesti pe acest blog.

Dragii nostri, desi am neglijat pentru o perioada partea de on-line, blogul Raisei va reveni in curand cu o mica schimbare de abordare si vom incorpora activitatile terapeutice si de recuperarea dar si proiectele umanitare pe care le desfasuram impreuna cu Raisa pentru alti copii cu dizabilitati neuromotorii.
Multumim oamenilor care ne-au fost si care inca mai ne sunt alaturi in drumul nostru anevoios! Raisa va transmite dragostea ei. Multumesc ca nu ne uitati si ca va ganditi la noi, apreciem enorm de mult incurajarile voastre!

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru cuvintele, sfaturile si gandurile bune!